ASSALAMUALAIKUM..Welcome to my blog..
simple je blog sy ni..bese laa bru na create..huhu

Monday, 26 September 2011

rindu yang teramat sangat

assalamualaikum...
wahh...sy bru create blog ni taw..mcm bes je an..huhu..
hurm...actually i'm homesick!..sy rndu na blik kuantan..na plok mama,papa n gadoh wif my little brothers..
dulu time na isi UPU semangat nak pilih jauh2,,,n skang dah duk jauh di utara..baru sy taw betapa sshnya hdup jauh ni...huhu..dulu matrik dkat ngan rumah je..takde duit papa hantar duit..skang takde dwet kene jalan kaki pergi atm..dulu tiap2 minggu family dtg lawat kat matrik hantar makanan..skang ta de sape na lawat..hanye monyet2 je na lawat saya kat sini kot..huu..dulu nak gi outing,papa datang amik n tros pergi bandar..skang sy terpakse berebut2 naik bas utk ke bandar ..dah laa tak pandai nak naik bas...dan sy terpaksa hidup berdikari..
sebab sy di sini bkn utk sebulan atau setahun..tp utk 4 tahun...
so...sy akan buktikan yg sy boleh hidup berdikari..coz papa sy ckp sy bdak kecik..but i'm 19 ok..im not childish..huuu.

sy harap juga  spnjang mnempuh 4 thun belajar d sini sy dipertemukan dgn sahabat2 yg baik budi pekertinye.amiinnn..


sekian saje for my first entry,,heee..sekian.assalamualaikum.jawab laa..jgn tak jwb oke..smile:)